T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İZMİR / BORNOVA - İzmir Fen Lisesi

Etiket Sonuçları: görsel

Kas

Dünyaya farklı açıdan bakıp dünyayı farklı görebilen öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Mahmut YILDIZ'ın uygun görüşü doğrultusunda okulumuzda üretilen öğrenci eserleri için Değerli Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Filiz ARDUÇ koordinesinde Sanat Köşesi oluşturulmaktadır.

Kas

Bilimin keskin sınırlarına rağmen hayal dünyasının ufuklarını zorlayabilen öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Filiz ARDUÇ koordinesinde öğrencimiz Zeynep 24 Kasım Münasebeti ile düzenlenen Resim Yarışmasında İLÇE BİRİNCİSİ oldu.

Ekm

Eklektik resim denildiğinde Picasso'ya rakip çıkartabilecek okul İzmir Fen Lisesinde Değerli Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Filiz ARDUÇ koordinesinde 10. Sınıf öğrencilerimiz "Picasso: Gösteri Sanatı" isimli sergiyi görmek için Arkas Sanat Merkezini ziyaret ettiler.

Şbt

Biz biliriz diyenlerin okulu İzmir Fen Lisesi´den iki takımımız Değerli Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ´in gözetiminde Gençlik Merkezleri Arası Bilgi Yarışmasına katıldılar.

Nis

Öğrencilerimizin hem kültürlerini tanımalarını hem de görsel sanatlara ilgi duymalarını teşvik eden İzmir Fen Lisesi yine bir Resim Sergisini ziyaret etti. Değerli İngilizce Öğretmenimiz Alime ZENGER ve Değerli Tarih Öğretmenimiz Çiğdem YENER´in koordinesinde istekli öğrencilerimizi okul sosyal etkinliklerimiz kapsamında Folkart Galeride düzenlenen Türk Resminin Köşe Taşları isimli Resim Sergisine götürdük.

Ock

Öğrencilerimizin düşünce ve hayal dünyalarını geliştiren tüm faaliyetlere destek veren Okul Müdürümüz Sayın Kazım BULUT´un uygun görüşü doğrultusunda Kütüphanecilik Kulübünün Değerli Danışman Öğretmenleri Zeynep SARVAN (Türk Dili ve Edebiyatı) ve Çiğdem YENER (Tarih) koordinesinde kulüp öğrencilerimizin etkili ve vefalı çalışmaları sonucunda İzmir Fen Lisesi YAŞAYAN KÜTÜPHANEMİZ ile gurur duymaktadır.