T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İZMİR / BORNOVA - İzmir Fen Lisesi

Etiket Sonuçları: kütüphane

Ekm

20 Ekim 2022 Perşembe Günü İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Dr. Murat Mücahit YENTÜR okulumuzu ziyaret ettiler, öğrencilerimizle birlikte öğrencilerimizle iç içe yemekhanemizde sohbet ederek yemeklerini yediler, bilim ve sanat yolumuzu incelediler, yenilenen öğretmenler odamızı ve kütüphanemizi gördüler, öğrencilerimizle sohbet eden İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Dr. Murat Mücahit YENTÜR başarılar ve esenlikler dileyerek okulumuzdan ayrıldılar.

Ağu

Okulumuzda hem atık malzemelerin nitelikli bir şekilde değerlendirilmesi hem de kütüphanemizde öğrencilerimizin göz zevkinin artırılması amacıyla Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Filiz ARDUÇ koordinesinde kütüphane yenileme ve güzelleştirme çalışmalarımız devam ediyor.

Mrt

Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ'ın liderliğinde Türk Dili ve Edebiyatı Zümremizin, Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Filiz ARDUÇ'un ve Kimya Öğretmenimiz Dr. Gülseren COŞKUN'un oluşturduğu ekip kütüphanemizin daha estetik ve düzenli bir şekilde öğrencilerimize hizmet edebilmesi için kütüphanemizi iyileştirmeye devam ediyor.

Ock

Evrenin gizemini kefmetmek için kitaplara yolculuk edenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Türk Dili ve Edebiyatı Dersi Zümremizin koordinesinde yürütülen etkinliklerden biri de Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenimiz Ebru ÖZÇALIŞKAN'ın öğrencilerimizle birlikte düzenledikleri kütüphaneyi kullanma ve kitap okuma etkinlikleridir.

Ock

Okumayı ihmal etmeyen öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ liderliğinde Öğrenci İşlerinden Sorumlu Müdür Yardımcımız Dr. Filiz KARAOĞLU ile Pansiyondan Sorumlu Müdür Yardımcımız Mehmet GÜL koordinesinde okulumuzun en çok kullanılan ortak alanı okul kütüphanemizde öğrencilerimizin daha nitelikli, üretken ve verimli bir şekilde çalışabilmeleri için iyileştirmeler devam etmektedir.

Haz

 

"Yaşamak için kan ve kitap sürekli bir ihtiyaçtır" bakış açısı ile farkındalığı yüksek öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenimiz Ebru ÖZÇALIŞKAN koordinesinde kütüphanecilik kulübü öğrencilerimiz başta olmak üzere tüm öğrencilerimiz okulumuza Kızılay'ın bağışladığı kitaplığı kullanmaya başladılar.

Mrt

Okuyoruz diye sessizce haykıran bilinçli ve farkındalığı yüksek gençlerin okulu İzmir Fen Lisesinde "Bornova Okuyor Etkinliği" etkinliğine destek verdik.

Şbt

Nis

Öğrencilerimizin kitap okumalarını teşvik eden İzmir Fen Lisesi yine Kitap Fuarındaydı. Değerli Edebiyat Öğretmenimiz Zeynep SAVRAN ve Kıymetli Tarih Öğretmenimiz Çiğdem YENER´in koordinesinde veli izin dilekçesi getiren istekli öğrencilerimizi okul sosyal etkinliklerimiz kapsamında İzmir Enternasyonal Fuarında düzenlenen İzmir Kitap Furaına götürdük.

Nis

Öğrencilerimizin okulumuzu sahiplenmelerine ve yaşam alanlarını güzelleştirmelerine ön ayak olan İzmir Fen Lisesinde kermes düzenlendi. Edebiyat Öğretmenimiz Zeynep SAVRAN ve Tarih Öğretmenimiz Çiğdem YENER koordinesinde Kütüphanecilik Kulübü Öğrencileri başta olmak üzere gönüllü öğrencilerimiz okul kütüphanemize yeni kitap alımı için kermes düzenledi.

Ock

Öğrencilerimizin düşünce ve hayal dünyalarını geliştiren tüm faaliyetlere destek veren Okul Müdürümüz Sayın Kazım BULUT´un uygun görüşü doğrultusunda Kütüphanecilik Kulübünün Değerli Danışman Öğretmenleri Zeynep SARVAN (Türk Dili ve Edebiyatı) ve Çiğdem YENER (Tarih) koordinesinde kulüp öğrencilerimizin etkili ve vefalı çalışmaları sonucunda İzmir Fen Lisesi YAŞAYAN KÜTÜPHANEMİZ ile gurur duymaktadır.

Tem

Okulumuz kütüphanesinde yaklaşık 7000 eser bulunmaktadır.