Bayraklı RAM Koordinesinde Geniş katılımlı Okul Tanıtımı Yaptık

"İyi ki İzmir Fen Liseliyim" diyen ve okulunu seven öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ'ın uygun görüşü doğrultusunda Müdür Başyardımcımız Dr. Filiz KARAOĞLU başkanlığında Okul Psikolojik Danışmanımız ve Rehber Öğretmenimiz Seyran CANBAZ koordinesinde Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ'in desteğinde 9. ve 10. sınıflarımız Bayraklı RAM Psikolojik Danışmanı ve Rehber Öğretmeni Özgür Demirci'nin organize ettiği 500 kişilik Webinar ile 7. ve 8. sınıf öğrencilerine okulumuzu tanıttılar.

Bu nitelikli etkinlik zincirini organize eden ve bizleri de misafir eden Bayraklı RAM Psikolojik Danışmanı ve Rehber Öğretmeni Özgür Demirci'ye bu verimli faaliyetten ve öğrencilerimize okulumuzu sahiplenip kaliteli bir şekilde tanıtmalarından, bizleri dinleyen ve sorular soran 7. ve 8. sınıf öğrencilerine aktif katılımlarından ötürü teşekkür ederiz.

ETKİNLİK VİDEOSU İÇİN: http://bayrakliram.meb.k12.tr/icerikler/29-mart-2021-izmir-fen-lisesi-cevrimici-tanitim-videosu_11181048.html

Yayın: 01.04.2021 - Güncelleme: 01.04.2021 19:54 - Görüntülenme: 463