Bornova Bilişim Teknolojileri Rehber Öğretmenleri Toplantısı

İlçe genelinde işbirliği ve paylaşım yaparak sorumlu olduğumuz öğrencilerimizin en iyi şekilde eğitim ve öğretim faaliyetlerinden yararlanmasını sağlamak için çalışan öğretmenlerin toplantı yapmak için buluştuğu okul İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ'ın ev sahipliğinde Bornova İlçe Fatih Eğitmenleri ve Koordinatörleri Uğur SÜSLÜ ve Recep ÇAYIROĞLU koordinesinde Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ desteğinde Bornova BTR Öğretmenleri konferans salonumuzda ilçe geneli çalışmaları koordine etmek için toplandılar.

Saygı duruşunda bulunulmasının akabinde coşkuyla İstiklal Marşımız okundu. Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ, yoğun programından vakit ayırarak toplantıya katılan öğretmenlerimizle sohbet etti. Bornova'daki FATİH ve EBA çalışmalarının niteliğinin arttırılmasının öğrencilerimize faydalı olacağını belirtti. Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ toplantıdan ayrılırken toplantıya katılan öğretmenlerimize jest yaparak toplantıya kuru pasta ve çay gönderdi.  İzmir Fen Lisesi Güvenli İnternet Günü farkındalık çalışmaları kapsamında farkındalık rozeti dağıtıldı. Rozet dağıtımının ardından Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Okulumuzdaki Çalışmaları anlattı. Bornova İlçe Fatih Eğitmenleri ve Koordinatörleri Uğur SÜSLÜ ve Recep ÇAYIROĞLU ilçemizdeki mevcut işbirliği ve paylaşımlar ile ilgili konuştu ve gündem maddelerimiz doğrultusunda koordinasyon çalışmaları tamamlandı.

Toplantıya icap eden tüm öğretmenlerimize Bornova'daki eğitim ve öğretim faaliyetleri için verdikleri emek ve ayırdıkları zamandan ötürü teşekkür ederiz.

Bornova Bilişim Teknolojileri Rehber Öğretmenleri Toplantısı

Yayın: 19.02.2020 - Güncelleme: 29.07.2024 10:03 - Görüntülenme: 702