Satranç Turnuvasında Birinciyiz

Stratejiyi seven, anlık durum analizini dikkatli bir şekilde yapan ve mevcut durumdan en kazançlı çıkan öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut Yıldız'ın uygun görüşü doğrultusunda Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ'in takibinde satranç ve zeka oyunları kulübü üyesi öğrencilerimiz Bornova Belediyesi ile Özel Bir Öğretim Kurumunun organize ettiği çevrim içi satranç turnuvasına katılıp Yaş Gruplarında Birincilik derecesi de dahil olmak üzere çeşitli dereceler aldılar.

Öğrencilerimize okul dışında da satranç oynayabilmeleri için fırsat veren bu nitelikli turnuvayı düzenleyen Bornova Belediyesine ve Özel Öğretim Kurumuna teşekkür ederiz.

Turnuvaya zaman ayırıp ve turnuvada performans gösterip okulumuzu layıkıyla temsil eden değerli öğrencilerimize teşekkür eder öğrencilerimizi aldıkları sonuçlardan ötürü tebrik ederiz.

İLK 10 Derecemiz

17-18 Yaş Grubu - BİRİNCİ - İlyas Ümit Yalçın

17-18 Yaş Grubu - DÖRDÜNCÜ - Mustafa Görkem Yalçın

17-18 Yaş Grubu - ALTINCI - Hasan Hüseyin Demir

17-18 Yaş Grubu - YEDİNCİ - Eren Erpalabıyık

15-16 Yaş Grubu - ALTINCI - Mert Özbosnalıoğlu (İzmir Fen Lisesini bir satranç turnuvasında temsil eden ilk İFL24'lü olmuştur. Dönemi adına kendisi ile gurur duyduğumuzu belirtiriz.)

15-16 Yaş Grubu - DOKUZUNCU - Ediz Aldoğan

15-16 Yaş Grubu - ONUNCU - Deniz Emre Ateş