Elektrikli Arabamız 1. Aşamayı Geçti

Türkiye, Azerbaycan ve KKTC'deki lise ve dengi okullarda eğitim gören öğrenciler ile Türkiye'deki BİLSEM, Gençlik Merkezleri, Deneyap Teknoloji Atölyeleri ve Bilim Merkezleri'nin lise seviyesindeki öğrencileri arasında alternatif ve temiz enerji kaynakları konusunda farkındalık oluşturmak, öğrencilere mesleki deneyim kazandırmak, ülkemizde ve dünyada hızla gelişen elektrikli araçların gelişimi için insan kaynağı yetiştirmeyi amaçlayan ve TÜBİTAK tarafından TEKNOFEST kapsamında düzenlenen 2. Liseler Arası Efficiency Challenge Elektrikli Araç Yarışları için Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ liderliğinde Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ danışmanlığında hazırlanan İFL Nebula Ekibimiz Akyıldız isimli elektrikli araçları ile 1. aşamayı geçmiş ve 30000 TL maddi destek alarak ikinci aşamaya hazırlanmaktadır.

Öğrencilerimiz için emek veren ve zaman ayıran tüm paydaşlarımıza teşekkür ederiz.

Yayın: 31.03.2022 - Güncelleme: 31.03.2022 08:57 - Görüntülenme: 523

Etiketler :