Mezunlarımızdan Sarf Malzemesi Desteği

İzmir Fen Liseliler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Tufan Kaynak ve Bilim Kurulumuzun Fahri Danışmanı Prof. Dr. Gökhan Kiper koordinesinde mezunlarımız tarafından öğrencilerimizin robot ve kodlama çalışmalarında kullanmaları için okulumuza robot parçaları / sarf malzemeleri bağışlandı.

Öğrencilerimiz için emek veren ve zaman ayıran başta öğretmenlerimiz olmak üzere tüm paydaşlarımıza teşekkür ederiz.

Mezunlarımızdan Sarf Malzemesi DesteğiMezunlarımızdan Sarf Malzemesi DesteğiMezunlarımızdan Sarf Malzemesi DesteğiMezunlarımızdan Sarf Malzemesi DesteğiMezunlarımızdan Sarf Malzemesi Desteği

Yayın: 21.01.2024 - Güncelleme: 21.01.2024 12:38 - Görüntülenme: 110