Siber Güvenlik Uzmanlığı Yolunda Kariyer Adımları

Milli Teknolojileri geliştirmenin ve korumanın önemini bilen öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Kıymetli Okul Müdür Yardımcımız Dr. Filiz KARAOĞLU ve Değerli Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ koordinesinde okulumuzda Türkiye Stratejik Teknoloji Dönüşümleri Araştırma Merkezi (TÜSİDAM) Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Batuhan TOSUN "Siber Güvenlik Uzmanlığı Yolunda Kariyer Adımları" isimli sunumunu 9. sınıflarımıza yaptı ve ardından Beyaz Şapkalı Bir Hacker olan Ender bey canlı bir gösteri yaptı.

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi Himayelerinde gerçekleştirilen "81 İlde 81 Siber Kahraman" projesinin amacında olduğu gibi ülkemizin ileri düzey milli teknoloji geliştirmesi ve geliştirdiği teknolojileri korumasının önemi konusunda yapılan bilgilendirme ve ardından bu çalışmaların nasıl yapıldığı konusundaki uygulamalı/canlı gösterim öğrencilerimizin bu konudaki bilgi birikimine katkı sağladı.

Siber Güvenlik Alanında düzenlenen ve TEKNOFEST'in içinde yer alan Hackİstanbul Yarışmasına katılmak isteyen öğrenci sayısını da arttırdığını gördüğümüz bu etkinlikten ötürü Sayın Batuhan TOSUN'a ve kıymewtli uzmanımız Ender beye bizlere ayırdıkları kıymetli zamanlarından ve verdikleri değerli emeklerinden ötürü teşekkür eder en kısa zamanda daha kapsamlı bir uygulamada yeniden kendilerini okulumuzda ağırlamak isteriz.

Yayın: 15.11.2019 - Güncelleme: 29.07.2024 10:04 - Görüntülenme: 1140