Dijital Dünyada Sesin Yolculuğu (Adobe Audition Atölyesi)

İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğünün himayelerinde İzmir EBA Ekibi tarafından her ay nitelikli ve verimli bir şekilde düzenlenen Lise Buluşmaları kapsamında 12 Kasım 2021 günü İzmir İl Koordinatörü Hülya Mahmutoğlu başkanlığındaki İzmir EBA ekibi tarafından 9. ve 10. sınıf öğrencilerimizden oluşan ekibimizle Dijital Dünyada Sesin Yolculuğu Atölye Çalışmasını yaparak öğrencilerimizin podcast, video ve radyo çalışmalarında kullanacakları medyaların seslerini işlemeleri için gerekli bilgi ve beceriyi öğrencilerimize kazandırdılar.

Kıymetli İl Koordinatörümüz Hülya Mahmutoğlu başta olmak üzere İzmir EBA ekibine ve öğrencilerimiz için katma değer yaratan tüm paydaşlarımıza verdikleri emek ve ayırdıkları zaman için teşekkür ederiz.

Yayın: 14.11.2021 - Güncelleme: 14.11.2021 15:00 - Görüntülenme: 283